Byggmesterfirma med lang erfaring

Naglestad Bygg er et allsidig byggefirma med lang erfaring og bred kompetanse. Vi bygger hus, hytter, påbygg, nær sagt alt inne tømring og betong.

Våre medarbeidere har lang erfaring fra byggebransjen. Vårt største ønske er å levere kvalitet, være pålitelige og romslige ovenfor våre kunder.

Selskapet Naglestad Bygg AS ble stiftet i 2005, men vi som jobber her har arbeidet i faget i mange år før dette. Siden oppstarten av selskapet har vi opparbeidet oss et bredt nettverk av referanser. Vi har samlet noen av dem på denne nettsiden. Ønsker du flere referanser er du velkommen til å ta kontakt vår daglige leder Terje Naglestad.

Vi jobber tett meg tegnekontoret DRAG. Gjennom dette sammarbeidet kan vi levere en komplett pakke til kundene.

Som byggefirma kan vi også stå som totalentreprenør dersom dette er den beste løsningen for deg som kunde. Vi jobber tett med andre håndverkere. Med dette ønsker vi å gjøre det så enkelt for deg som kunde å gjennomføre dine planer. Med oss kan drømmen bli til virkelighet!

Vårt arbeidsområde er hele Agder. Vi har lager og kontorer i Audnedal, og arbeider for det meste i Lindesnesregionen. Dersom kunden ønsker det kan vi også utføre arbeid andre steder.

Du er velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker å sende oss en forespørsel eller drøfte et prosjekt med oss.
 

Fra drøm til virkelighet

Vi har kompetansen som gjør at du får alt på ett sted. Vi står om ønskelig for både tegning, prosjektering og utførelse.